Wat inbegrepen is bij uw Xbox One S- of originele Xbox One-console

Op deze pagina

Overzicht Xbox One S

Een Xbox One S-gamesysteem omvat meestal de volgende items.

Opmerking Beperkte oplagen en speciale bundels kunnen andere items bevatten.

1. Xbox One S-console
  2. Voedingskabel
  3. Draadloze controller
  4. Twee AA-batterijen
  5. Een HDMI-kabel
  6. Verticale standaard (inbegrepen bij sommige modellen)

Opmerking De verticale standaard kan ook afzonderlijk worden gekocht.

7. Documentatie

Overzicht originele Xbox One

Een origineel Xbox One-gamesysteem omvat meestal de volgende items.

Opmerking Beperkte oplagen en speciale bundels kunnen andere items bevatten.

1. Xbox One-console
  2. Kinect-sensor (indien aangekocht met de Xbox One-bundel)
  3. Voeding
  4. Voedingskabel
  5. Draadloze controller
  6. Twee AA-batterijen
  7. Een HDMI-kabel
  8. Documentatie