Uw Xbox One S-console instellen

Uw Xbox One S-console instellen, is heel eenvoudig. Volg gewoon deze stapsgewijze instructies.

Xbox One S instellen

Haal de console uit de verpakking en zet deze neer

Stap 1: Haal de console uit de verpakking

Een tekening toont de inhoud van een Xbox One S-gamebundel als voorbeeld, inclusief de console, voedingskabel, twee AA-batterijen, Xbox One draadloze controller, HDMI-kabel, optionele verticale standaard en Xbox One-documenten zoals het Beknopt overzicht en de consolehandleiding. De items zijn genummerd volgens de legende die volgt na de afbeelding.

Een Xbox One S-gamebundel bevat meestal het volgende:

1. Xbox One S-console
  2. Voedingskabel
  3. Xbox One draadloze controller
  4. Twee AA-batterijen
  5. Een HDMI-kabel
  6. Optionele verticale standaard (niet inbegrepen bij elke bundel; kan afzonderlijk worden gekocht)
  7. Documenten (Beknopt overzicht, handleiding)

Opmerking In sommige gamebundels zitten andere items zoals games of proefversies van Xbox Live.

Stap 2: plaats de console

Slechte plaatsing Goede plaatsing
Verkeerd geplaatste console met items bovenop de console. Correct geplaatste console met geventileerde ruimte tussen de console en andere voorwerpen.

De plaats waar u uw console wilt neerzetten, moet aan de volgende eisen voldoen:

• Een stabiel oppervlak.
  • Goed geventileerd, relatief koel en uit de buurt van directe warmtebronnen zijn.
  • Vrij van losse spullen. Plaats geen andere voorwerpen op, onder of direct naast de console. Een voorwerp rechtsboven op de console kan de ventilatieopeningen voor afvoer van warmte blokkeren.

Opmerking De Xbox One S-console kan horizontaal of verticaal worden geplaatst. De standaard is vereist om de console verticaal te plaatsen. Zie De verticale standaard voor de Xbox One S-console gebruiken voor meer informatie.

Slechte plaatsing Goede plaatsing
Verkeerd geplaatste Xbox One S-console, op de zijkant zonder de verticale standaard. Correct geplaatste Xbox One S-console, horizontaal zonder de verticale standaard.
Goede plaatsing (met verticale standaard)
Correct geplaatste Xbox One S-console, op de zijkant met de verticale standaard.

Verbind de console met uw tv

Bij het Xbox One S-consolesysteem zit een HDMI-kabel. U kunt deze kabel gebruiken om de console aan te sluiten op een tv-toestel of hdtv die compatibel is met HDMI. Dat doet u als volgt:

1. Sluit de HDMI-kabel aan op de HDMI OUT-poort op uw console (de meest linkse HDMI-poort aan de achterkant van uw console).
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de HDMI-ingang op uw tv-toestel.
Close-up van de HDMI in- en HDMI-uit-poorten op de Xbox One S-console.
HDMI-kabel die wordt aangesloten op de HDMI uit-poort op de Xbox One S-console en op de HDMI in-poort op een televisietoestel.

Opmerkingen

• Video-uitvoer voor de Xbox One S-console is alleen HDMI. Zie Uw Xbox One-console aansluiten op een geluidssysteem als u uw console ook wilt aansluiten op een geluidssysteem.
  • Als beste praktijk moet u zorgen dat alle kabels aan de achterkant van uw console gebundeld zijn uit de buurt van de console en de console niet raken.

Uw settopbox aansluiten op de console (optioneel)

Opmerking Als u geen kabel- of satelliet-tv hebt, kunt u dit deel overslaan.

Als u de settopbox (STB) voor de provider van uw kabel- of satelliet-tv aansluit op uw console, kunt u uw live tv-inhoud via uw Xbox One S bedienen. Dat doet u als volgt:

1. Koppel op uw tv de HDMI-kabel los waarmee uw tv-toestel is aangesloten op uw STB.
  2. Sluit de kabel aan op de HDMI IN-poort op uw console (de meest rechtse van de HDMI-poorten aan de achterkant van uw console).
HDMI-kabel die is aangesloten op de uit-poort op de Xbox One S-console en op de HDMI in-poort op een televisietoestel en een HDMI-kabel die is aangesloten op de HDMI in-poort op de Xbox One S-console en het andere uiteinde dat wordt aangesloten op de uit-poort op een settopbox.

De console aansluiten op uw router of modem

U kunt uw Xbox One S verbinden met uw draadloze router of modem voor toegang tot het internet via de console.

Als u draadloos verbinding wilt maken, kunt u dat doen met de Oplossing om de Xbox One in te stellen wanneer u klaar bent met het instellen van uw console. Gebruik voor een bekabelde verbinding een Ethernet-kabel om uw router of modem aan te sluiten op de netwerkpoort aan de rechterkant van de achterkant van de console.

Xbox One S-console die wordt aangesloten op een router.

De console aansluiten op een Kinect-sensor (optie)

Om een Kinect-sensor aan te sluiten op een Xbox One S-console, hebt u een Kinect-adapter nodig. Zie Hoe u een Kinect-sensor voor Xbox One kunt gebruiken bij een Xbox One S-console voor meer informatie.

Sluit de voedingskabel aan

Volg deze stappen om de voedingskabel van uw console aan te sluiten en de instellingen voor verbinding van uw console te voltooien:

1. Sluit de voedingskabel aan op de poort uiterst links aan de achterkant van de Xbox One S-console.
  2. Sluit het andere uiteinde van de voedingskabel aan op een stopcontact.

Opmerking Als beste praktijk moet u zorgen dat alle kabels aan de achterkant van uw console gebundeld zijn uit de buurt van de console en de console niet raken.

Voedingskabel die wordt aangesloten op de poort uiterst links aan de achterkant van de Xbox One S-console en op een stopcontact.

Nu de console is ingesteld, is het tijd om uw systeem aan te zetten en in te stellen. Ga naar de Oplossing om de Xbox One in te stellen om uw systeeminstellingen te voltooien.