Wat is er nieuw op Xbox One voor mei

Kijk wat we hebben toegevoegd in de Xbox One-update voor mei!

Arena op Xbox Live

Wilt u wel eens weten hoe goed u eigenlijk bent? Met Arena op Xbox Live nemen spelers het tegen elkaar op in online toernooien, die er voor elk niveau zijn. Momenteel kunt u deelnemen aan toernooien voor Killer Instinct. (Dit is nog maar het begin: meer Arena-titels liggen in het verschiet.) Als u toernooien wilt zoeken, installeert u de game (deze is gratis in de Store). Ga vervolgens naar de gamehub voor Killer Instinct en selecteer het tabblad Toernooien.

Als u de eigenaar of beheerder van een club bent, kunt u de Xbox-app gebruiken om toernooien te maken. Open de Xbox-app, ga naar uw club, selecteer het tabblad Toernooien en selecteer vervolgens Toernooi maken.

Party-overlay

Bekijk tijdens het spelen wie er in jouw party aan het chatten zijn. Druk op de Xbox-knop , ga naar Party's en selecteer Een party starten. Selecteer Party-overlay om dit in te schakelen.

Een game of club verbergen in uw feed

Bevat uw activiteitsfeed berichten die niet relevant zijn? U kunt een game of club die u liever niet meer in uw feed wilt zien gerust verbergen. Selecteer een post van een game of club in uw activiteitsfeed, ga vervolgens naar boven en selecteer Opties > Alles van deze game (of club) verbergen.