Wat is er nieuw in Xbox One voor april

Bekijk het nieuwste en beste in de aprilupdate van Xbox One.

Meer opties voor activiteitsfeeds

Wilt u niet dat een bepaald bericht wordt weergegeven in uw activiteitsfeed? Verberg het dan. Selecteer het bericht en selecteer vervolgens Opties > Verbergen. Of misschien wilt u alleen bepaalde soorten berichten bekijken. Ga naar de bovenkant van de feed, selecteer de filterknop en kies vervolgens uw voorkeuren.

Als er een bericht is dat u echt aan anderen wilt laten zien, maakt u het vast aan de bovenkant van de activiteitsfeed in uw profiel of een club. Selecteer het bericht en selecteer vervolgens Opties > Aan club vastmaken. Uw bericht blijft nu vastgemaakt aan de bovenkant totdat iemand het bericht losmaakt of vervangt.

Blijf uw favoriete Zoek een groep-berichten gebruiken

Druk op de Xbox-knop en ga naar Party's > Geschiedenis bekijken om Zoek een groep-berichten te bekijken die u hebt gemaakt of waarin u geïnteresseerd bent, en kies vervolgens een bericht om het opnieuw te gebruiken.

Filter uw games

Geef in uw games en apps aan of u alle games wilt zien, games die voor Xbox One zijn ontwikkeld of alleen uw Xbox 360-games die geschikt zijn voor Xbox One. Dit werkt voor zowel de games die u hebt geïnstalleerd als elk item in uw lijst met games dat klaar is om te installeren.

Nieuwe instellingen voor Verteller en Vergrootglas

Kies een toonhoogte en karakter voor de stem van Verteller tijdens het gebruik van Xbox One. Wanneer u schermen met Vergrootglas bekijkt, volgt het ingezoomde deel van het scherm voortaan hoe u navigeert met de controller, zodat u Vergrootglas niet steeds hoeft in of uit te schakelen. Bekijk de nieuwe opties in Instellingen > Toegankelijkheid.