Wat is er nieuw op Xbox One deze herfst

Lees hier wat de update van juli te bieden heeft.

Uw eigen toernooien maken

Als u eigenaar of beheerder van een club bent, kunt u in een handomdraai Arena-toernooien aanmaken. Ga gewoon naar uw club, klik op het tabblad Toernooien en selecteer Toernooi aanmaken. Kies Killer Instinct en stel de details van uw toernooi in: naam, de begintijd en andere details. Als u daarmee klaar bent, wordt uw toernooi weergegeven op het tabblad Toernooien van uw club.

Als u geen club hebt, kunt u er een aanmaken - het duurt slechts een paar minuten. Druk eerst op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer daarna Home. Ga naar het tabblad Community en selecteer Clubs op Xbox. Kies daarna Een club aanmaken.

Een aangepaste afbeelding toevoegen aan uw profiel

Personaliseer uw profiel met een aangepaste afbeelding. Sluit een USB-apparaat met uw gekozen afbeelding aan of download de afbeelding van OneDrive (beschikbaar in de Store onder Apps). Ga vervolgens naar uw profiel en selecteer Profiel aanpassen > Gamerafbeelding wijzigen. (U moet eerst Overschakelen naar gamerafbeelding selecteren als u uw avatar wilt vervangen door een aangepaste afbeelding.)

Selecteer Aangepaste afbeelding uploaden en volg de stappen om uw eigen afbeelding toe te voegen.

Aangepaste afbeeldingen zijn alleen beschikbaar voor volwassenen Microsoft-accounts.

Meld u aan met uw persoonlijke controller

Heb u een controller die u het vaakst gebruikt? Link deze controller dan aan uw profiel, zodat u automatisch wordt aangemeld zodra deze wordt ingeschakeld. Om uw persoonlijke controller te koppelen, drukt u op de Xbox-knop en gaat u naar Instellingen > Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.

Entertainmentcentrum voor thuis

De OneGuide hub heet nu Entertainment. Deze wijziging weerspiegelt de vele mogelijkheden om via Xbox de nieuwste films en tv-programma's te bekijken. U kunt nog steeds via uw digitale settopbox door de programmagids van Xbox bladeren. Deze blijft OneGuide heten. Maar nu gaat u ernaartoe via het Entertainmentcentrum.