Fout 0x8007005 treedt op wanneer u zich aanmeldt bij uw Microsoft-account op Xbox One

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Microsoft-account op uw Xbox One-console:

There was a problem
We couldn't sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by signing in to account.live.com. Sign in 0x8007005

Oplossingen

Probeer deze oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Start uw Xbox One-console opnieuw

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
    Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.
  5. Probeer u opnieuw aan te melden nadat u de console opnieuw hebt gestart.
Opmerking Als u de gids niet kunt openen of de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Oplossing 2: Verwijder uw profiel en download het opnieuw

Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden bij uw account, moet u de account verwijderen en weer toevoegen op de console.

Stap 1: Verwijder uw account van de console

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Scrol naar rechts onder Account en selecteer Accounts verwijderen.
  5. Selecteer de account die u wilt verwijderen en bevestig het verwijderen.
    Opmerking U moet de account wellicht meermaals verwijderen (tot vijf keer) om de account uit de lijst te verwijderen.

Stap 2: Start uw Xbox One-console opnieuw

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
    Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.

Stap 3: Voeg uw account weer toe aan de console

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
  2. Schuif omhoog en selecteer Aanmelden.
  3. Kies Toevoegen en beheren.
  4. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account in.
  6. Volg de instructies op de volgende schermen om uw instellingen verder aan te passen.