Fout 0x80073cf3 treedt op wanneer u een game op Xbox One probeert te installeren

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u een game op uw Xbox One-console probeert te downloaden en te installeren:

0x80073cf3

Dit betekent dat er reeds een bestaande versie van de game op uw console staat.

Oplossing

Deze fout wijst erop dat er een bestaande versie van de game op uw Xbox One-console staat, waardoor de nieuwe versie niet kan worden geïnstalleerd. Om de oudere versie te verwijderen:

1. Ga terug naar het scherm Home.
  2. Trek op Home aan de rechter-trigger en druk op de A-knop om Mijn games en apps te openen.
  3. Markeer de gametegel zonder de foutbalk erover en druk op de Menuknop op de controller.
  1. Selecteer Game beheren.
  2. Selecteer Verwijderen of selecteer Intern en daarna Alles verwijderen.
  3. Bevestig dat u de game wilt verwijderen.
  4. Druk op de B-knop om terug te keren naar het vorige menu.
  5. Selecteer de tegel van de game met de foutbalk erover en druk op de Menuknop op de controller.
  6. Selecteer Installatie opnieuw proberen.