Fout 0x80080204 bij de installatie van de Blu-Ray- of Upload Studio-app op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u de Blu-Ray- of Upload Studio-app op uw Xbox One-console probeert te updaten of te installeren:

Fout 0x80080204

Dit betekent dat Xbox de app niet kon updaten of installeren omdat de app niet compatibel was met de huidige versie van het besturingssysteem op de console. Om dit probleem op te lossen, moet uw console worden geüpdatet naar de recentste versie van het besturingssysteem.

Oplossing

1. Als u terug wilt naar het Home-scherm, drukt u op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteert u Home.
  2. Druk op de menuknop  en selecteer Instellingen (of selecteer Instellingen op het Home-scherm).
  3. Selecteer Systeem.
  4. Selecteer Consolegegevens.
  5. Selecteer Update beschikbaar.
  6. Installeer de update.
  7. Download en start de app wanneer de update is voltooid.