Fout 0x80246016 treedt op wanneer u de Films en tv-app op de Xbox One probeert te installeren of bij te werken

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u de Films en tv-app probeert te installeren of bij te werken op de Xbox One:

0x80246016

Dit kan betekenen dat er een netwerkonderbreking is geweest.

Oplossingen

Oplossing 1: stop de installatie en installeer de app opnieuw

1. Druk op de Xbox-knop   om de guide te openen en selecteer Home.
  2. Markeer de tegel Mijn games en apps.
  3. Druk op de menuknop  en selecteer Afsluiten.
  4. Wacht minstens tien seconden en probeer de Films en tv-app opnieuw te installeren.

Oplossing 2: annuleer de installatie van de app en installeer deze opnieuw

1. Druk op de Xbox-knop   om de guide te openen en selecteer Home.
  2. Selecteer Mijn games en apps.
  3. Selecteer Wachtrij.
  4. Markeer onder Wachtrij de installatie van Films en tv, druk op de menuknop  op de controller en selecteer Annuleren.

Om de app opnieuw te installeren, downloadt u deze opnieuw vanaf de Store. Om de app opnieuw te downloaden, zoekt u de app in de Store, selecteert u de app en selecteert u Installeren.