Fout 0x876C0001 treedt op wanneer u content op Xbox One afspeelt of gebruikt

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u content probeert af te spelen of te gebruiken op uw Xbox One-console:

0x876C0001

Dit kan betekenen dat de content op dit moment niet beschikbaar is. Deze fout treedt bijvoorbeeld vaak op bij tijdelijk netwerkprobleem.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer op Xbox Live-servicewaarschuwingen

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-06-24T00:20:32.1569106+00:00
Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-06-24T00:20:32.1569106+00:00
TV, muziek en video: actief en werkend
2017-06-24T00:20:32.1569106+00:00

Oplossing 2: Test uw verbinding met Xbox Live

Test uw verbinding met Xbox Live. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Netwerk.
  5. Selecteer Netwerkinstellingen.
  6. Selecteer Test mijn netwerkverbinding.
Als u meer dan 5 procent pakketverlies ziet, is het misschien een goed idee om problemen met uw verbinding op te lossen via de Oplossing voor trage prestaties van Xbox One.

Oplossing 3: wacht een paar minuten en probeer het daarna opnieuw

Meestal is dit probleem te wijten aan een tijdelijk netwerkprobleem. Om dit probleem te omzeilen, wacht u een paar minuten en probeert u de content daarna opnieuw af te spelen of te gebruiken.