Foutcode 0x87dd0013 treedt op wanneer u een game of app op uw Xbox One wilt starten

De volgende foutcode verschijnt als u een game of app probeert te starten op uw Xbox One-console:

0x87dd0013

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-05-30T06:13:41.9285061+00:00

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Oplossing 2: Reset uw console

Probeer uw console handmatig te resetten om dit probleem op te lossen:

1. Houd de Xbox-knop op de console gedurende 10 seconden ingedrukt totdat deze zich uitschakelt.
  2. Wanneer de console is uitgeschakeld, kunt u via de Xbox-knop uw console weer starten.
  3. Probeer u zich, nadat uw console opnieuw is opgestart, aan te melden en de game of app opnieuw te starten.