Fout 0x87DF2EE7 treedt op wanneer u content van Xbox Live probeert te openen

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u content van Xbox Live probeert te openen:

0x87DF2EE7

Dit kan betekenen dat Xbox de gevraagde bron niet kon laden. Dit is waarschijnlijk te wijten aan een probleem met het omzetten van de naam van de bron naar een IP-adres.

Oplossingen

In de meeste gevallen is dit een tijdelijk verbindingsprobleem. Wacht even en probeer het dan opnieuw om weer toegang te krijgen tot de content die u zocht.

Probeer het volgende als het probleem aanhoudt:

1. Start uw netwerkapparaat opnieuw.
  2. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Selecteer Alle instellingen.
  5. Selecteer Netwerkinstellingen onder Netwerk.
  6. Selecteer Gedetailleerde netwerkstatistieken.

Probeer de Oplossing voor trage prestaties van Xbox Live als uit de test blijkt dat u meer dan 5 procent pakketverlies hebt.