Fout 0x8923101c treedt op wanneer u aan een party probeert deel te nemen op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u deelneemt aan een party op uw Xbox One-console of in de Xbox-app in Windows 10:

0x8923101c

Dit kan betekenen dat de verbinding met de laatste party waaraan u hebt deelgenomen, niet helemaal is verbroken.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, verbreekt u de verbinding met de laatste party waaraan u deelnam en probeert u daarna deel te nemen aan de nieuwe party. Dat doet u als volgt:

1. Ga terug naar de laatste party waaraan u deelnam.
  2. Schuif omlaag en selecteer Party verlaten.
  3. Probeer opnieuw deel te nemen aan de nieuwe party.

Opmerking Als u de partyleider voor de laatste party was, krijgt u geen optie te zien om de party te verlaten. Om de verbinding met de party te verbreken, drukt u op de Xbox-knop  op uw controller om terug te gaan naar de gids. Markeer de party en druk op de Menuknop  op uw controller. Selecteer Afsluiten. Probeer nu opnieuw deel te nemen aan de nieuwe party.