Fout 80040210 treedt op wanneer u een clip probeert af te spelen op uw Xbox One-console

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een clip afspeelt op uw Xbox One-console:

Fout 80040210

Dit betekent dat Xbox de clip niet kon afspelen omdat de verbinding van de console met de Xbox Live-service was verbroken.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Sociaal en gaming: actief en werkend
2017-05-24T05:22:56.7702974+00:00

Oplossing 2: Controleer en los problemen met uw netwerkverbinding op

Probeer het volgende als het probleem aanhoudt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Scrol naar Instellingen en selecteer Alle instellingen.
  3. Selecteer Netwerkinstellingen en vervolgens Gedetailleerde netwerkstatistieken onder Netwerk.

Als u meer dan 5 procent pakketverlies ziet, lost u problemen met uw verbinding op via de Oplossing voor trage prestaties van Xbox One.