Fout 80070020 treedt op wanneer u een app start op uw Xbox One-console

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u uw Xbox One-console gebruikt:

Fout 80070020

Deze fout kan optreden als u een app die reeds wordt uitgevoerd, probeert te starten.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen als u de app of game onlangs hebt gebruikt:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-02-19T15:39:17.8348988+00:00

Oplossing 2: Sluit de app af en start de app opnieuw

1. Gebruik uw linker-stick of navigatiepad om omlaag te schuiven naar de app in het deel met recentelijk gebruikte apps  van het scherm Home.
  2. Druk op de Menuknop op uw controller.
  3. Selecteer Afsluiten.
  4. Start de app opnieuw.

Oplossing 3: Start de console opnieuw.

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.

Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.

2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.
  5. Probeer de app opnieuw te starten.

Opmerking Als u de gids niet kunt openen of als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten. Probeer de app opnieuw te starten.