Fout 800705b4 treedt op wanneer een Xbox-app niet start na een update

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een Xbox-app probeert te starten nadat u deze hebt bijgewerkt:

800705b4

Dit kan betekenen dat de app beschadigd is door een app-update.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-03-24T17:59:49.7074601+00:00

Oplossing 2: verwijder de app en download de app opnieuw

1. Ga naar het scherm Home, trek aan de rechter-trigger (RT) en open Mijn games en apps.
  2. Markeer de app en druk op de Menuknop op uw controller.
  3. Selecteer App beheren.
  4. Kies Alles verwijderen in het menu.
  5. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
    Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  6. Selecteer Instellingen.
  7. Selecteer Opnieuw starten.
  8. Wanneer uw console opnieuw is gestart, downloadt u de app opnieuw en probeert u deze opnieuw te starten.