Fout 800706F4 treedt op wanneer u een Xbox One-game start

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een Xbox One-game probeert te starten:

800706F4

De game kan niet gestart worden, wat kan liggen aan de manier waarop de game is opgeslagen op uw console.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Probeer de game opnieuw te starten

1. Trek op het scherm Home aan de rechter-trigger en druk op de A-knop om Mijn games en apps te openen.
  2. Selecteer Games.
  3. Selecteer de game die u probeert te spelen.

Probeer de volgende oplossing als de game niet start.

Oplossing 2: Start uw Xbox One-console opnieuw

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.

Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.

2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.
  5. Probeer de game opnieuw te starten.

Opmerking Als u de gids niet kunt openen of als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten. Probeer de game opnieuw te starten.

Oplossing 3: Installeer de game opnieuw

Als u de game opnieuw installeert, wordt de game die is opgeslagen op uw console overschreven. Het maakt niet uit of u de game vanaf een disc of vanaf de Xbox Games Store hebt geïnstalleerd, u moet de vorige installatie eerst verwijderen. Een game verwijderen:

1. Trek op het scherm Home aan de rechter-trigger en druk op de A-knop om Mijn games en apps te openen.
  2. Selecteer Games.
  3. Selecteer de game die u wilt verwijderen.
  4. Druk op de Menuknop op uw controller en selecteer Verwijderen.

Om de game opnieuw te installeren, plaatst u de disc of downloadt u de game opnieuw vanaf de Xbox Store. Om de game opnieuw te downloaden, zoekt u de game in de Store, selecteert u de game en selecteert u Installeren.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.