Fout 80072EE7 treedt op wanneer u content probeert te openen op de Xbox One-console

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u content probeert te openen op uw Xbox One-console:

Error 80072EE7

Dit kan betekenen dat de console de bron die u probeerde te openen, niet kon laden. Deze fout treedt meestal op wanneer een fout met de netwerkverbinding voorkomt dat de naam van de bron naar een IP-adres wordt omgezet.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-01-17T14:22:01.7323446+00:00

Oplossing 2: Test de verbinding met Xbox Live

1. Start uw netwerkapparaat opnieuw.
  2. Test uw verbinding met Xbox Live:
    1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Alle instellingen.
    4. Selecteer Netwerk.
    5. Selecteer Netwerkinstellingen.
    6. Selecteer Test mijn netwerkverbinding.

Als u meer dan 5% pakketverlies ziet, probeer dan de Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One.