Fout 80270254 treedt op wanneer u content afspeelt op uw Xbox One-console

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een contentitem probeert af te spelen op Xbox One:

80270254

Dit kan betekenen dat u de juiste app moet installeren om de content af te spelen of dat de content die u probeert af te spelen, niet is geïnstalleerd.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

TV, muziek en video: actief en werkend
2017-10-23T09:56:51.3373860+00:00

Oplossing 2: Zorg ervoor dat u zich kunt aanmelden bij Xbox Live

Controleer of er een verbinding is met Xbox Live en dat u bent aangemeld bij uw profiel. Als u geen verbinding kunt maken, zie dan de Oplossing voor Xbox One-verbinding.

Oplossing 2: Controleer of u de juiste app gebruikt

Controleer dat u de juiste app hebt gedownload om de content te gebruiken of af te spelen.

Oplossing 3: Download de content opnieuw

Download de content opnieuw vanaf de Xbox Store. Zie Games op Xbox One installeren.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.