Fout 876C0002 treedt op wanneer u een item op uw scherm Home probeert vast te maken

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een game of app op het scherm Home probeert vast te maken:

Fout 876C0002

Dit betekent dat we de gevraagde pin niet konden vastmaken.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem en probeer uw pin daarna opnieuw vast te maken.

Oplossing 1: Controleer of u bij uw console bent aangemeld

Zie de Oplossing voor aanmelden op Xbox One om te controleren of u bent aangemeld op uw console.

Oplossing 2: Test uw verbinding met Xbox Live

Dat doet u als volgt:

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
    Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop  om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  2. Scrol naar Instellingen en selecteer Alle instellingen.
  3. Selecteer Netwerkinstellingen onder Netwerk.
  4. Selecteer Test mijn netwerkverbinding. Als de verbindingstest is geslaagd, maakt de console verbinding met Xbox Live.