Fout 876C0100 treedt op wanneer u een video probeert te bekijken op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u videocontent probeert te bekijken op Xbox One:

876C0100

In de meeste gevallen is dit een tijdelijk verbindingsprobleem. Dit probleem wordt meestal opgelost als u een paar minuten wacht en het daarna opnieuw probeert.

Oplossingen

Oplossing 1: wacht en probeer het later opnieuw

Wacht een paar minuten en probeer de video daarna opnieuw af te spelen.

Oplossing 2: test uw verbinding

Als de vorige oplossing niet werkte, start u uw modem of router opnieuw en test u uw verbinding met Xbox Live. Dit doet u als volgt:

1. Start uw netwerkapparaat, zoals een modem of router, opnieuw.
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  3. Selecteer Instellingen en vervolgens Alle instellingen.
  4. Selecteer Netwerkinstellingen onder Netwerk.
  5. Selecteer Gedetailleerde netwerkstatistieken. Probeer de Oplossing voor trage prestaties van Xbox One als u meer dan 5 procent pakketverlies ziet.