Fout 87DD0006 treedt op wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live op Xbox One

U krijgt wellicht de volgende foutcode te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live op een Xbox One-console:

87DD0006

Dit kan betekenen dat er net een service-onderbreking was toen u zich probeerde aan te melden.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-03-27T18:18:39.2513347+00:00

Oplossing 2: start uw console opnieuw

Volg deze stappen om de cache op uw Xbox One-console te resetten. Als uw console is vastgelopen, voer dan een harde reset uit volgens de instructies in de opmerking.

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
    Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.

Opmerking Als u de gids niet kunt openen of als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd dan de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raakt u de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.