Fout 87DE2714 treedt op wanneer u een game of app probeert te starten

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u een game of app probeert te starten:

Fout 87DE2714

Dit kan betekenen dat de Xbox One-console de licentie voor de game of app niet kon verifiëren. Dit treedt op wanneer u niet bent aangemeld bij Xbox Live.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Sociaal en gaming: actief en werkend
2017-08-20T12:51:38.6029422+00:00

Oplossing 2: Meld u aan bij Xbox Live met de account waarmee de game werd gekocht

Controleer dat u bent aangemeld bij de Xbox Live-account waarmee de game of app op de Xbox One-console is gekocht. Controleer ook dat u verbonden bent met Xbox Live.

Volg deze stappen om de verbinding te testen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Netwerkinstellingen onder Netwerk.
  5. Selecteer Test mijn netwerkverbinding.

Probeer de titel opnieuw te starten als de test bevestigt dat u verbonden bent.

Oplossing 3: Stel uw Xbox One-console in als uw Home Xbox

Als de Xbox Live-service is onderbroken, kan de service uw licentie voor een digitaal gekochte game of app wellicht niet verifiëren. U kunt dit probleem oplossen door uw Xbox One-console in te stellen als uw Home Xbox.

Opmerking U kunt slechts één console aanduiden als uw Home Xbox.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Mijn Home Xbox onder Persoonlijke instellingen.
  5. Controleer de informatie en voer daarna een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer Deze als mijn Home Xbox instellen om de console als uw Home Xbox aan te duiden.
    • Selecteer Dit is niet mijn Home Xbox om de aanduiding te verwijderen.