Fout 87DE271F treedt op wanneer u een game of app probeert te starten

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u een game of app probeert te starten:

Error 87DE271F

Dit kan het volgende betekenen:

• U hebt de game gekocht en gedownload, maar u bent niet aangemeld en verbonden met Xbox Live.
  • Een ander gezinslid heeft de game gekocht en gedownload, maar die persoon is niet aangemeld op de Xbox One-console.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Sociaal en gaming: actief en werkend
2017-03-26T11:46:06.9352977+00:00
Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2017-03-26T11:46:07.2015997+00:00

Oplossing 2: Voor een game die u hebt gekocht en gedownload

Als u deze fout te zien krijgt en u de game hebt gekocht, controleert u dat u verbonden bent en bent aangemeld bij Xbox Live.

Oplossing 3: Voor een game die werd gedownload door een ander gezinslid

Als de game is gekocht door een ander gezinslid en er geen licentie per console is voor de game, gaat u als volgt te werk:

• Het gezinslid dat de game heeft gekocht, moet zich aanmelden bij de Xbox One-console.
  • De persoon die de game heeft gekocht, kan de console instellen als zijn eigen console. Zie Over My home Xbox voor meer informatie.