Fout 87E00010 treedt op wanneer u een game of app op Xbox One kopieert of verplaatst

U krijgt wellicht de volgende foutcode te zien wanneer u een game of app probeert te kopiëren of te verplaatsen op uw Xbox One-console:

87E00010

Oplossing

Om deze fout op te lossen, moet u de game of app verwijderen en daarna weer installeren voordat u de game of app opnieuw probeert te kopiëren of te verplaatsen:

Verwijder de game of app

1. Begin op het Home-scherm. (Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Home.)
  2. Schuif omlaag en selecteer Mijn games en apps.
  3. Markeer de content die u wilt verwijderen.
  4. Druk op de menuknop op de controller.
  5. Selecteer App beheren of Game beheren.
  6. Markeer de tegel van de app of game en druk opnieuw op de menuknop op de controller.
  7. Selecteer Verwijderen.

Installeer de app of game opnieuw

1. Selecteer rechts op het Home-scherm Mijn games en apps. Blader naar rechts naar het deel Klaar om te installeren.
  2. Selecteer de game of app om deze te downloaden en opnieuw te installeren.
  3. Probeer de game of app opnieuw te kopiëren of te verplaatsen nadat u deze opnieuw hebt geïnstalleerd.