Fout ACC1320 treedt op wanneer u zich met uw Microsoft-account aanmeldt op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u zich met uw Microsoft-account aanmeldt op uw Xbox One-console:

• ACC1320
  • There was a problem, and we can’t continue.

Dit betekent dat er een probleem was met het aanmeldproces.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet u zich opnieuw proberen aan te melden bij uw Microsoft-account.

1. Druk op de Xbox-knop .
  2. Ga naar Aanmelden linksboven op het scherm, selecteer de account waarmee u zich wilt aanmelden en selecteer Aanmelden.
  3. Selecteer de account waarmee u zich wilt aanmelden en selecteer vervolgens Deze persoon kiezen.