Fout CP405 treedt op wanneer u de beveiligingscode voor een betalingsoptie bijwerkt

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u de beveiligingscode voor uw betalingsoptie probeert te updaten:

CP405

The security code wasn't correct. See how it's written on your credit card, and enter it again.

Oplossing

Controleer dat de ingevoerde beveiligingscode correct is om dit probleem op te lossen. Als deze niet correct is, controleer dan wat er op uw creditcard staat en voer de code opnieuw in. Ga naar Een betalingsoptie wijzigen, selecteer Een betalingsoptie bijwerken links op het scherm en volg de instructies om de informatie te controleren (of te wijzigen).