Fout E200 treedt op wanneer u uw Xbox One-console gebruikt

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u uw Xbox One-console gebruikt:

E200

of

E200 XXXXXXXX XXXXXXXX

Opmerking De tekens "x" variëren.

Oplossing

Gebruik de Oplossing voor Xbox One-systeemupdate om dit probleem op te lossen:

1. Ga naar Oplossing voor Xbox One-systeemupdate.
  2. Selecteer Ik krijg een foutbericht of foutcode te zien.
  3. Selecteer Ik krijg een foutcode te zien.
  4. Schuif omlaag op het scherm en selecteer E200 XXXXXXXX XXXXXXXX.
  5. Volg de stappen om uw console uit en aan te zetten en start de systeemupdate opnieuw als de fout tijdens een systeemupdate is opgetreden.