Fout PBR141078 treedt op wanneer u iets koopt vanaf uw Xbox One-console

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u iets koopt vanaf uw Xbox One-console:

Error PBR141078
We couldn’t get authorization for this. Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: neem contact op met uw financiële instelling

Neem contact op met uw creditcardmaatschappij of bank en vraag hoeveel u kunt kopen en of u toestemming hebt om online aankopen te doen met uw betalingsoptie.

Oplossing 2: gebruik een andere betalingsoptie

Ga naar Een betalingsoptie wijzigen, selecteer Betalingsoptie toevoegen links op het scherm en volg de instructies om een betalingsoptie toe te voegen.

Volg deze stappen om een nieuwe betalingsoptie vanaf uw Xbox One-console toe te voegen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Betaling en facturering onder Account.
  5. Selecteer Betalingsoptie toevoegen.