Fout PBR40195 treedt op wanneer u een betalingsoptie toevoegt vanaf een Xbox One-console

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u een betalingsoptie probeert toe te voegen aan uw Microsoft-account vanaf uw Xbox One-console:

Error PBR40195
This payment option is used on as many accounts as it's allowed to be. Remove it from those accounts and try again, or add a different payment option.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: verwijder uw betalingsoptie van een andere account

Als u meer dan een account hebt, verwijder deze betalingsoptie dan van minstens één andere account. Ga naar Een betalingsoptie wijzigen, selecteer Een betalingsoptie verwijderen links op het scherm en volg de instructies.

Probeer de betalingsoptie vervolgens opnieuw toe te voegen aan de oorspronkelijke account door Betalingsoptie toevoegen links op het scherm te selecteren en de instructies te volgen.

Zie Uw betalingsopties (behalve voor uw Xbox-abonnement) beheren op Xbox One voor extra hulp.

Oplossing 2: probeer een andere betalingsoptie te gebruiken

Ga naar Een betalingsoptie online bijwerken, selecteer Een betalingsoptie bijwerken of Betalingsoptie toevoegen links op het scherm en volg de instructies.

Verwante problemen