Fout PBR75550 treedt op wanneer u iets koopt vanaf uw Xbox One-console

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u iets koopt vanaf uw Xbox One-console:

PBR75550 We couldn’t get authorization for this.
    Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank.

Dit betekent dat er een probleem is met toestemming voor goedkeuring van de aankoop die u probeerde uit te voeren.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: neem contact op met uw financiële instelling

Neem contact op met uw creditcardmaatschappij of bank en vraag hoeveel u kunt kopen en of u toestemming hebt om online aankopen te doen met uw betalingsoptie.

Oplossing 2: voeg een betalingsoptie toe

Ga hiervoor naar Een betalingsoptie wijzigen, selecteer Betalingsoptie toevoegen links op het scherm en volg de instructies.