Fout PBR9000 treedt op wanneer u iets koopt vanaf uw Xbox One-console

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u iets probeert te kopen vanaf de Xbox One-console:

• PBR9000
  • You’ve reached the limit of how much you can spend in the Xbox Store today.

Dit kan betekenen dat u de dagelijkse limiet voor uitgaven in uw account hebt bereikt. Het kan ook betekenen dat uw factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn.

Oplossingen

Oplossing 1: Wacht een dag
Als u onlangs aankopen hebt gedaan, wacht dan een dag en probeer uw aankoop daarna opnieuw te doen.

Oplossing 2: Controleer uw factuurgegevens
Deze fout kan ook betekenen dat u uw factuurgegevens moet toevoegen of bijwerken. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Menuknop.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Betaling en facturering.
  4. Selecteer Factuurgegevens toevoegen of Factureringsadres wijzigen.
  5. Voer uw factuurgegevens in of werk deze gegevens bij.