Fout PBR9002 treedt op wanneer u iets koopt op Xbox One

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u iets probeert te kopen op de Xbox One-console:

PBR9002

Your purchase can't be completed with this payment option. Try a different or new way to pay.

Oplossing

Voeg een nieuwe betalingsoptie toe aan uw Microsoft-account en probeer de aankoop opnieuw uit te voeren met de nieuwe betalingsoptie om dit probleem op te lossen. Zie Een betalingsoptie toevoegen, selecteer Betalingsoptie toevoegen links op het scherm en volg de instructies voor hulp.