Fout PBR9012 treedt op wanneer u iets koopt vanaf uw Xbox One-console

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u iets koopt vanaf uw Xbox One-console:

PBR9012

We couldn't get authorization for this. Try a different or new way to pay. If you have more questions, ask your bank.

Dit betekent dat er een probleem is met toestemming voor goedkeuring van de aankoop die u probeerde uit te voeren.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: neem contact op met uw financiële instelling

Neem contact op met uw financiële instelling of creditcardmaatschappij en vraag hoeveel u kunt kopen en of u toestemming hebt om online aankopen te doen met uw betalingsoptie.

Oplossing 2: voeg een nieuwe betalingsoptie toe

Voeg een nieuwe betalingsoptie toe aan uw Microsoft-account en probeer uw aankoop opnieuw uit te voeren. Zie de volgende pagina's voor meer informatie: