Hoe u een bestaande Skype-account kunt samenvoegen met een Microsoft-account

Overzicht

Als u een bestaande Skype-klant bent, moet u uw Skype-account wellicht samenvoegen met uw Microsoft-account om de Skype-app op uw Xbox One-console te gebruiken.

Oplossing

Om de Skype-app op uw Xbox One-console te gebruiken, hebt u een Skype-account nodig. Volg deze stappen om een bestaande Skype-account samen te voegen met uw Microsoft-account:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de Xbox One-console.
  2. Selecteer de Skype-app.
  1. Selecteer Sign in en meld u aan bij uw bestaande Skype-account.
  2. U wordt dan gevraagd: "It’s time to merge". Selecteer Merge.
  1. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen. Wanneer het klaar is, krijgt u het bericht "All done! Your Microsoft and Skype accounts have been successfully merged" te zien.
  1. Selecteer Okay.

Uw Skype- en Microsoft-accounts zijn nu samengevoegd.