Aan de slag met Xbox One

Wat hebt u nodig?

Om aan de slag te gaan met uw Xbox One-console, hebt u deze vier dingen nodig:

Een tv met HDMI-aansluiting     |     Een Microsoft-account      |     Een breedband internetverbinding     |     Een Xbox One-console

Twee eenvoudige stappen

Wat kan ik verder nog doen?

Omschakelen van Xbox 360 naar Xbox One

Xbox One-accessoires toevoegen

Live-tv kijken met OneGuide

Wanneer u een Xbox One-console instelt en verbinding maakt met Xbox Live, wordt bepaalde informatie van uw Xbox 360 beschikbaar op uw Xbox One. Ontdek wat er wordt overgedragen.

Maak uw game-ervaringen nog completer, nauwkeuriger en beter verbonden met Xbox One-accessoires. Hier ontdekt u hoe deze apparaten de beste functies van Xbox One in de kijker kunnen zetten.

Met Xbox One hebt u meer manieren om te kijken en kunt u gemakkelijker wisselen tussen tv-programma's en games. Ontdek hoe u deze functies kunt gebruiken.

Omschakelen van de originele Xbox One-console naar de Xbox One S

Een Xbox-prepaidcode inwisselen

4K op Xbox One S

Hier krijgt u een overzicht van de functies van de nieuwe Xbox One S-console die u krijgt wanneer u upgradet van de originele Xbox One-console, zoals onder andere 4K en Bluetooth.

Ontdek hoe u een Xbox-cadeaubon, Xbox Live Gold-kaart of een andere prepaidcode voor content van Xbox Live kunt inwisselen.

Met een ondersteunde UHD tv kunt u genieten van 4K-content. Ontdek alle details.

Tips en tricks

Toegankelijkheid

Ontdek hoe u deze instellingen kunt gebruiken om uw Xbox One-beleving eenvoudiger en comfortabeler te maken.