App-kanalen met OneGuide gebruiken

Overzicht

Extra programma's voor geselecteerde apps, zoals Film en tv, SkyDrive en andere, verschijnen in de lijst met app-kanalen van de OneGuide. Het materiaal voor deze apps varieert van redactionele artikelen tot persoonlijke favorieten.

Op deze pagina wordt beschreven hoe u Video on demand-apps kunt toevoegen aan de lijst met app-kanalen in OneGuide.

Apps toevoegen aan de lijst met app-kanalen

Zo kunt u Video on demand-apps toevoegen aan uw lijst met app-kanalen in OneGuide:

1. Scrol naar rechts op het scherm Home en selecteer OneGuide bovenaan op het scherm.
  2. Selecteer App-kanalen.
Het scherm OneGuide, met de optie 'App-kanalen' gemarkeerd
  1. Op het scherm App-kanalen verschijnt een lijst met populaire app-kanalen onder Kanalen zoeken.
    Opmerking Als uw favoriete app-kanaal niet in de lijst staat, selecteer dan Meer app-kanalen om de volledige catalogus met ondersteunde app-kanalen weer te geven.
Een voorbeeldscherm App-kanalen, met de app Hulu Plus gemarkeerd
  1. Wanneer u het gewenste app-kanaal vindt, drukt u op de Y-knop  op uw controller om de provider van het app-kanaal uit te klappen.
Het dialoogvenster Bladeren op het scherm App-kanalen
  1. Scrol naar de Ster rechts van de tegel met het app-logo en druk op de A-knop  op uw controller om dat app-kanaal toe te voegen aan uw favorieten.
Het dialoogvenster Bladeren van het scherm App-kanalen, met de app Bravo Now gemarkeerd
  1. Druk op de B-knop  op uw controller om terug te gaan naar het scherm App-kanaal. Het nieuwe app-kanaal verschijnt nu op het scherm App-kanaal voor snelle toegang.
Het scherm App-kanalen, met de optie 'Meer app-kanalen' gemarkeerd