Hoe u de functie OneGuide-probleem melden op uw Xbox One-console kunt gebruiken

U kunt problemen met OneGuide nu gewoon vanaf uw Xbox One-console melden.

Problemen die u kunt melden

Via de functie om problemen te melden kunt u de volgende problemen met OneGuide melden:

• Ontbrekende tv-provider
  • Ontbrekende tv-volgorde
  • Ontbrekend kanaal
  • Verkeerde programma-informatie
  • Verkeerd kanaal
  • Probleem met audio
  • Probleem met video
  • Overige

Hoe u de functie OneGuide-probleem melden kunt gebruiken

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Tv en OneGuide.
  5. Selecteer Probleemoplossing.
  6. Selecteer OneGuide-probleem melden.
  7. Selecteer Meld dit probleem voor je tv-ontvanger of Meld dit probleem voor je USB tv-tuner.
Het scherm 'OneGuide-probleem melden' op Xbox One
  1. Selecteer Maak een keuze voor toegang tot het vervolgkeuzemenu met de problemen die u kunt melden.
  2. Selecteer het probleem dat u wilt melden in het vervolgkeuzemenu.
De optie 'Ontbrekende tv-provider' is gemarkeerd op het scherm 'OneGuide-probleem melden'.
  1. Selecteer Volgende.
De optieknop Volgende is gemarkeerd op het scherm 'OneGuide-probleem melden'.
  1. Wanneer u het probleem hebt geselecteerd, vraagt de functie OneGuide-probleem melden u meer informatie in te voeren. Wanneer u klaar bent, drukt u op de Menuknop  op uw Xbox-controller om Invoeren te selecteren.
Er is een vak om de naam van de tv-provider in te voeren op het scherm 'Ontbrekende tv-provider'.
  1. Selecteer Volgende om uw melding te voltooien en terug te gaan naar uw vorige activiteit.
De knop Volgende is gemarkeerd op het scherm OneGuide-probleem melden met informatie over uw tv-provider.