OneGuide en uw digitale videorecorder

Overzicht

OneGuide op uw Xbox One-console is niet ontworpen om uw digitale videorecorder te bedienen. Er zijn echter verschillende opties:

• U kunt de afstandsbediening van uw digitale videorecorder gebruiken voor toegang tot uw opnames of om nieuwe opnames te plannen.
  • Als u een pc met Windows 10 of telefoon met Windows 10 hebt, kunt u de optie Afstandsbediening van OneGuide in de Xbox-app gebruiken voor toegang tot alle menu's vanaf uw digitale videorecorder/satelliet-/kabel-tv.
  • Als u een telefoon met Android of iOS hebt, kunt u de optie Afstandsbediening van OneGuide in de SmartGlass-app gebruiken voor toegang tot alle menu's vanaf uw digitale videorecorder/satelliet-/kabel-tv.

Toegang tot de optie Afstandsbediening in de Xbox-app op Windows 10

Voordat u de optie Afstandsbediening in OneGuide kunt gebruiken, moet u uw Xbox-app verbinden met de Xbox One die u wilt bedienen. Dat doet u als volgt:

1. Start de Xbox-app op uw pc.
  2. Selecteer het pictogram Verbinding maken onderaan in de lijst in het menu links op het scherm.
  3. Op het scherm Verbinding maken met uw Xbox One selecteert u Afstandsbediening onder Bediening.
  1. Er verschijnt een overlay van een digitale afstandsbediening op het scherm. U kunt de knoppen op deze digitale afstandsbediening gebruiken net zoals u een standaard universele afstandsbediening zou gebruiken voor toegang tot alle menu's van uw digitale videorecorder/satelliet-/kabel-tv.

Opmerking De bediening voor afspelen van OneGuide (vooruitspoelen, terugspoelen, afspelen en pauzeren) werkt voor uw opnames op uw digitale videorecorder, zodat u uw Xbox One-controller of uw stem kunt gebruiken om het afspelen te bedienen.