Tv kijken met OneGuide op uw Xbox One

Via OneGuide kunt u live tv combineren met de apps en functies van Xbox One. Op deze pagina wordt beschreven hoe u OneGuide kunt gebruiken om tv te kijken via Xbox One met uw controller of spraakopdrachten.

• Zeg "Hey Cortana, tv kijken" of selecteer Live-tv in de hub OneGuide om tv te kijken.
  • Druk op de X-knop  op uw controller om OneGuide te openen terwijl u een tv-programma bekijkt.

Opmerking OneGuide ondersteunt slechts een beperkt aantal functies of menu's op settopboxes. U moet uw afstandsbediening gebruiken voor toegang tot andere functies op uw settopbox.