Fout "Fix this on the web" treedt op wanneer u zich aanmeldt bij Xbox One

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Xbox One-console:

Fix this on the web

Dit kan betekenen dat Microsoft uw account heeft vergrendeld omwille van een verdachte poging tot aanmelden bij uw account door een onbevoegde derde partij.

Oplossing

Verwijder de blokkering op uw account door u aan te melden in een browser en uw identiteit te bevestigen:

1. Meld u aan op account.microsoft.com.
  2. Er wordt een beveiligingscode naar het telefoonnummer of e-mailadres gestuurd dat u hebt opgegeven voor beveiligingsmeldingen. Volg de instructies om de informatie in uw account te controleren en uw wachtwoord opnieuw in te stellen (als voorzorgsmaatregel).

Wanneer u deze stappen online hebt voltooid, kunt u zich met uw nieuwe wachtwoord aanmelden bij uw account op de console.