Over webfilters op Xbox One

Met webfilters kunnen ouders beheren welk soort websites hun kind kan openen op Xbox One. Met webfilters kunt u kiezen uit de volgende opties:

• Alleen lijst toestaan: Alleen toegang tot websites die een ouder heeft toegevoegd aan de Toestaan-lijst via Xbox.com.
  • Ontworpen voor kinderen: Omvat het voorgaande en staat toegang tot websites toe die ontworpen zijn voor kinderen, maar blokkeert websites voor volwassenen.
  • Algemene onderwerpen: Omvat al het voorgaande en staat toegang tot websites toe over algemene onderwerpen, maar blokkeert websites voor volwassenen.
  • Basiscommunicatie: Omvat al het voorgaande en staat sociale netwerken, online chatten en online e-mail toe, maar blokkeert websites voor volwassenen.
  • Volwassene waarschuwen: Staat toegang tot alle inhoud toe maar toont een waarschuwing voordat naar websites voor volwassenen wordt gegaan.
  • Uitgeschakeld: Geen webfilters.

Instellingen voor webfilters opgeven

Op de Xbox One-console:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Gezin onder Account.
  1. Selecteer de kinderaccount waaraan u webfilters wilt toevoegen.
  1. Selecteer Webfilters.
  1. Selecteer de huidige instelling om alle beschikbare opties te zien.
  1. Selecteer het gewenste niveau van webfilters.
    Opmerking Specifieke websites kunnen alleen worden toegevoegd aan de Toestaan-lijst in het deel Gezin van uw Microsoft-account.