Hoe u nieuwe Xbox-vrienden kunt toevoegen

U kunt tot wel 1000 Xbox-vrienden hebben. Als iemand in uw vriendenlijst staat, kunt u hem/haar snel online vinden en samen nieuwe games beleven.

Opmerking U moet de iemands gamertag weten om hem/haar te kunnen toevoegen aan uw vriendenlijst.

Op deze pagina

Vrienden toevoegen op Xbox One

1. Schuif naar links op het Home-scherm om de gids te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Schuif omlaag en selecteer uw account om u aan te melden.
  4. Wanneer u bent aangemeld, scrolt u naar links op Home om de guide te openen.
  5. Selecteer Iemand zoeken onder Vrienden en clubs.
  6. Zoek een gamertag. Let zeker goed op de spelling en spaties in de gamertag.
  7. Selecteer Vriend toevoegen om de gamertag van die persoon toe te voegen aan uw vriendenlijst.
  8. Selecteer Vriend of Favoriet om te kiezen welk soort informatie u met die persoon wilt delen. U kunt ook Mijn echte naam delen kiezen zodat uw vrienden u beter kunnen herkennen.
  9. Selecteer Verzenden.

Opmerking Uw vrienden zien u als een volger en kunnen de informatie zien die u met vrienden deelt, afhankelijk van uw privacyinstellingen.

Vrienden toevoegen op de Xbox-app

1. Meld u aan bij de Xbox-app.
  2. In het deel Vrienden op het scherm Home typt u de gamertag in het vak Personen of clubs zoeken en drukt u op Invoeren. Let zeker goed op de spelling en spaties in de gamertag.
  3. Selecteer Vriend toevoegen om de gamertag van die persoon toe te voegen aan uw vriendenlijst.
  4. Selecteer Vriend of Favoriet om te kiezen welk soort informatie u met die persoon wilt delen. U kunt ook Mijn echte naam delen kiezen zodat uw vrienden u beter kunnen herkennen.
  5. Selecteer OK.

Opmerking Uw vrienden zien u als een volger en kunnen de informatie zien die u met vrienden deelt, afhankelijk van uw privacyinstellingen.

Vrienden toevoegen op Xbox.com

1. Selecteer Aanmelden rechtsboven op de pagina Xbox.com.
  2. Selecteer uw gamerafbeelding en selecteer Vrienden in de vervolgkeuzelijst.
  3. Typ de gamertag in het vak Gamertag zoeken. Let zeker goed op de spelling en spaties in de gamertag.
  4. Selecteer Vriend toevoegen om de gamertag van die persoon toe te voegen aan uw vriendenlijst.

Opmerking Uw vrienden zien u als een volger en kunnen de informatie zien die u met vrienden deelt, afhankelijk van uw privacyinstellingen.