Wat zijn labels voor Op zoek naar groep?

Labels zijn beschrijvende teksten die de basisregels voor een Op zoek naar groep-bericht bepalen, zoals 'Microfoon vereist' of 'Geen beledigende taal'. Wanneer u een bericht maakt, kunt u kiezen uit verschillende labels om toe te voegen, zoals Xbox-labels, labels voor specifieke achievements en populaire labels die gemaakt zijn door de Xbox-community om specifieke gamemodi of doelstellingen te beschrijven.

Gamers die door Op zoek naar groep bladeren, zien deze labels bij uw bericht en krijgen een beter idee van wat u probeert te doen. Gamers kunnen labels ook gebruiken om Op zoek naar groep te zoeken en ze vormen een handige manier om de juiste personen te vinden om mee te spelen.

Labels toevoegen aan een Op zoek naar groep-bericht:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Party's en selecteer vervolgens Op zoek naar groep.
  2. Selecteer een game in de lijst (u gaat dan naar de hub van die game).
  3. Selecteer Bericht maken > Labels toevoegen.
  4. Kies uit tal van Xbox-, achievement- en populaire labels of selecteer Aangepast label toevoegen om uw eigen label te maken.
  5. Selecteer Klaar wanneer u klaar bent.