Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
Deze pagina delen

Privacyinstellingen voor Op zoek naar groep wijzigen

  1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Instellingen > Alle instellingen.
  2. Selecteer Account > Privacy en onlineveiligheid.
  3. Selecteer Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Communicatie en multiplayer.
  4. Ga naar Anderen kunnen communiceren via spraak, tekst of uitnodigingen en kies één van de opties.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Privacyinstellingen voor Op zoek naar groep wijzigen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen