Gamers bevestigen voor uw Op zoek naar groep-bericht

Wanneer u een Op zoek naar groep-bericht hebt gemaakt, ontvangt u uitnodigingsverzoeken van gamers die lid willen worden. Als de maker van het bericht (of host) moet u beslissen welke gamers u wilt bevestigen of weigeren.

Geïnteresseerde gamers bevestigen of weigeren:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Party's.
  2. Selecteer het Op zoek naar groep-bericht onder Binnenkort, selecteer # Geïnteresseerd, ga met de muisaanwijzer over een gamertag en selecteer Bevestigen of Weigeren.

Gamers die u bevestigt, verschijnen in de lijst Bevestigd van uw bericht.