Een club maken

Bekijk de video Een club maken

Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

1. Druk op de Xbox-knop om naar Home te gaan, selecteer het tabblad Community, selecteer Clubs op Xbox en selecteer vervolgens Een club maken.
  2. Selecteer het soort club dat u wilt maken:
    • Openbaar: iedereen kan de club vinden, spelen en de inhoud van de club zien, maar alleen leden kunnen chatten.
    • Privé: iedereen kan de club vinden, maar alleen leden kunnen spelen, de inhoud van de club zien en chatten.
    • Verborgen: alleen leden kunnen de club vinden, spelen, de inhoud van de club zien en chatten.
  3. Geef uw club een naam en selecteer Doorgaan. (Denk eraan dat de naam van uw openbare of privéclub gemakkelijk te vinden moet zijn, dus zorg voor een goede naam!)
  4. Controleer het type en de naam van uw club en selecteer Club maken.

Nadat u uw club hebt gemaakt, kunt u de club wat persoonlijker maken. U kunt een achtergrond toevoegen, een profielafbeelding kiezen en andere aanpassingen uitvoeren, zodat de Xbox-community ziet waarover uw club gaat.

Zorg ook dat u labels en een beschrijving toevoegt; zo kunnen gelijkgestemde gamers uw club gemakkelijker vinden. U kunt aanpassingen op elk moment wijzigen door terug te gaan naar het tabblad Info van uw club en Aanpassen te selecteren.