Een Op zoek naar groep-bericht maken

Bekijk de video Een Op zoek naar groep-bericht maken

Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Wanneer u Op zoek naar groep gebruikt om berichten te maken, maakt u als het ware een zoekertje 'gamers gevraagd' dat gamers in de Xbox-community kunnen vinden en waarop ze kunnen reageren. Dit is een eenvoudige manier om gamers met soortgelijke doelstellingen en interesses te vinden, waarbij maximaal 15 personen kunt rekruteren.

Een Op zoek naar groep-bericht maken:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Party's en selecteer vervolgens Op zoek naar groep.
  2. Selecteer een game in de lijst (u gaat dan naar de hub van die game).
  3. Selecteer Nieuw bericht.
  4. U kunt labels en een beschrijving toevoegen en vervolgens de details aanpassen, zoals het benodigde aantal gamers. Als u een tijdstip wilt plannen om samen te komen, kunt u de dag en de starttijd van de party aanpassen. Als u wilt dat iedereen meteen deelneemt aan een party, selecteert u Nu.
  5. Selecteer Plaatsen als u klaar bent.