Hoe u uw activiteitenfeed en privacy in de Friends-app op Xbox One kunt beheren

Via de activiteitenfeed in de Friends-app op uw Xbox One-console kunt u communiceren met uw vrienden. Selecteer Heb je iets te melden? om een algemene post te plaatsen of u kunt een opmerking plaatsen bij een achievement of GameDVR-clip van één van uw vrienden.

Zie Privacy en onlineveiligheid van Xbox One en kinderaccounts beheren voor informatie over het beheren van uw eigen privacyinstellingen of die van uw kind.

Wie kan een opmerking plaatsen in mijn activiteitenfeed?

Voor volwassenen kan iedereen opmerkingen plaatsen bij posts in uw activiteitenfeed. Om te wijzigen wie opmerkingen kan plaatsen, werkt u uw privacyinstellingen bij onder Communiceren met spraak en tekst. Dat kunt u doen in de Friends-app; selecteer Mijn profiel, Privacyinstellingen en daarna Communiceren met spraak en tekst.

Volwassenen kunnen opmerkingen en bijschriften zien die anderen op Xbox Live hebben geplaatst. Als u dat niet wilt, kunt u deze instelling veranderen in uw privacyinstellingen onder Content zien die anderen maken. Dat kunt u doen in de Friends-app; selecteer Mijn profiel, Privacyinstellingen en daarna Content zien die anderen maken.

In beide gevallen beginnen tieners en kinderen met meer beperkte instellingen. Zie Standaardinstellingen voor privacy en onlineveiligheid op Xbox One voor meer informatie.

Wie kan mijn activiteitenfeed zien?

Voor volwassenen kan iedereen zien wat er gaande is in uw activiteitenfeed. (Tieners en kinderen beginnen met meer beperkte instellingen) Wat ze verder nog kunnen doen:

• Iets in uw feed leuk vinden
  • Iets in uw feed delen met iemand anders
  • Zie wie iets leuk heeft gevonden of iets heeft gedeeld
  • De opmerkingen van uw vrienden lezen

Om de voorkeuren voor uw activiteitenfeed te wijzigen, moet u uw privacyinstellingen onder Je game- en app-geschiedenis zien bijwerken. Dat kunt u doen in de Friends-app; selecteer Mijn profiel, Privacyinstellingen en daarna Je game- en app-geschiedenis zien.