Spelen in een club

Er zijn verschillende manieren om met gamers te spelen in een club, maar de eenvoudigste manieren zijn deelnemen aan een party, een party starten en Op zoek naar groep gebruiken.

Deelnemen aan een party in een club:

1. Ga als volgt te werk om naar een club te gaan:
    • Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst (dit zijn clubs waarvan u reeds lid bent).
    • Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Home, selecteer het tabblad Community, selecteer Clubs op Xbox, blader of zoek een openbare club en selecteer een club.
  2. Selecteer het tabblad Op zoek naar groep wanneer u een club hebt gekozen.
  3. Als u kunt deelnemen aan een party, kunt u de party kiezen en vervolgens Aan party deelnemen selecteren.

Een party starten in een club:

1. Ga als volgt te werk:
    • Ga naar een club waarvan u lid bent. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
    • Bekijk een openbare club. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Home, selecteer het tabblad Community en selecteer vervolgens Clubs op Xbox. Blader door de aanbevolen clubs of selecteer Een club vinden om een club te zoeken.
  2. Kies een club.
  3. Selecteer het tabblad Op zoek naar groep als u een club hebt gekozen en selecteer vervolgens Clubparty starten. Als gamers kunnen deelnemen aan uw party, kunnen personen in de club onmiddellijk deelnemen.
  4. Ga als volgt te werk om leden van een club of vrienden (afhankelijk van het soort club) uit te nodigen:
    • Selecteer Kiezen uit een club, kies een club, kies een gamertag of meerdere gamertags in de lijst met leden en druk op de Menuknop  om de uitnodigingen te versturen.
    • Selecteer Vrienden uitnodigen, kies een gamertag of meerdere gamertags in uw vriendenlijst en druk op de Menuknop  om de uitnodigingen te versturen.

Op zoek naar groep gebruiken

Op zoek naar groep is een soort bulletinboard voor 'gamers gezocht' voor Xbox Live, een manier om gamers met soortgelijke doelen en interesses te vinden. U kunt reageren op berichten van personen in de Xbox-community (bijvoorbeeld 'Gamers gevraagd om op achievements te jagen in Minecraft'). Of u kunt uw eigen bericht maken. Als er genoeg geĂ¯nteresseerden zijn, kunt u ze uitnodigen voor uw party en samen spelen.

Zie Een Op zoek naar groep-bericht maken voor meer informatie.