Hoe u de activiteit van uw vrienden kunt bekijken op Xbox One

Via het tabblad Communities kunt u recente activiteiten van uw vrienden zien. Als u hun activiteit op elk moment wilt zien, kunt u ook dubbeltikken op de Xbox-knop op de controller en vervolgens Vrienden en clubs selecteren. Als u meer activiteiten van een bepaalde vriend wilt zien, selecteert u de gamertag van die vriend en selecteert u Profiel weergeven.