Iemand uitnodigen om lid te worden van een club

Een vriend uitnodigen om lid te worden van een club:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer Iemand uitnodigen.
  3. Selecteer een gamertag in uw vriendenlijst en druk op de Menuknop om de uitnodiging te versturen.

Andere personen uitnodigen om lid te worden van een club:

1. Ga naar iemands profiel.
  2. Selecteer Uitnodigen > Uitnodigen voor club op het tabblad Info.
  3. Kies een club in de lijst.

Zo kunt u personen uitnodigen die lid willen worden van uw club als u de eigenaar of beheerder van een club bent:

1. Dubbeltik op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Vrienden en clubs en kies een club in de lijst.
  2. Selecteer het tabblad Beheren en selecteer vervolgens Uitnodigingsverzoeken en aanbevelingen.
  3. Als u iemand wilt uitnodigen voor de club, kiest u een gamertag en selecteert u vervolgens Uitnodigen.

Zie Lid worden van een club voor meer informatie over hoe u uitnodigingen voor clubs kunt bekijken.